Blog Full Width

Ana Sayfa/Blog Full Width
Blog Full Width2017-06-16T08:48:37+00:00

Açık Kütüphanemiz

“Seviyeni Yükselt Programı” kapsamında okulumuzda açık kütüphane uygulamasına geçtik! Öğrencilerimiz büyük bir heyecanla kitapları kendi elleriyle yerleştirdiler. Açık kütüphane uygulamasıyla öğrencilerimizin bilgiye ulaşımı artacak, araştırma ve öğrenme süreçleri desteklenecektir. Tüm öğrencilerimizin bu fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmasını bekliyoruz.

By |Ekim 17, 2024|Categories: Haberler|0 Comments

Okulumuz Çevre Dostu

“Seviyeni Yükselt Programı” kapsamında kurduğumuz Sürdürülebilirlik ve Yeşil Okul Koordinatörlüğümüz aracılığıyla okulumuz çevre dostu yaklaşımlar benimseyerek hem öğrencilerin hem de toplumun bilinçlenmesine katkıda bulunmayı ve sürdürülebilir bir gelecek için gereken temellerin atılmasını amaçlamaktadır. #seviyeniyükselt

By |Ekim 17, 2024|Categories: Haberler|0 Comments

Sürdürülebilirlik ve Yeşil Okul Koordinatörlüğü

"Seviyeni Yükselt Programı" kapsamında okulumuzda “Sürdürülebilirlik ve Yeşil Okul Koordinatörlüğü” kurulu farkındalık oluşturduğumuz gıda güvenliği, beslenme ve tarımsal sürdürülebilirlik konularına dikkat çekmenin amaçlandığı Dünya Gıda Günü'nde gıda israfının azaltılması ve sağlıklı beslenme gibi önemli meseleler gündeme aldığımız bir toplantı yapıldı [...]

By |Ekim 16, 2024|Categories: Haberler|0 Comments

Lise Seminerleri

Özel Seviye Batıkent Okulları olarak “Seviyeni Yükselt Programı” kapsamında lise kadememiz için düzenlemiş olduğumuz “Lise Seminerleri” programımızın ilkinde Eğitimci-Yazar Mehmet Gönüler’i okulumuzda ağırladık. Sınav taktikleri, sınav hazırlığı, ders çalışma yöntemleri hakkındaki bu verimli sunumda öğrencilerimiz eğlenerek öğrendi.

By |Ekim 15, 2024|Categories: Haberler|0 Comments