Değerli Velilerimiz,

K12net, tüm yönetici, çalışan, öğretmen, öğrenci ve velilerin dahil olduğu bir Öğrenci Bilgi Sistemidir. Veli K12net’ten öğrencisi ile ilgili bilgilere, öğrenci de kendisi ile ilgili bilgilere erişebilmektedir.

K12net Öğrenci Bilgi Sistemi’nde aşağıdaki başlıklara erişilebilmektedir:

1. Öğrencinin Aldığı Dersler,
  2. Öğrencinin Ödevlerini,
  3. Öğrencinin Sınav Tarih ve Notları,
  4. Öğrencinin Sağlık Durumu,
  5. Öğrencinin Kulüp Dersleri,
  6. Öğrenci Ders Devamsızlıkları,
  7. Etkinlik Takvimi,
  8. Öğretmenden gelen mesajlar hakkında bilgi edinebilir ve öğretmene mesaj gönderebilirsiniz.

K12net Öğrenci Bilgi Sistemi’ni cep telefonunuza veya tabletinize yükleyebilirsiniz. Uygulamaya ulaşmak için, App Store’a veya Google Play Store’a K12net Mobil yazıp aratabilirsiniz veya aşağıdaki linklere tıklayarak cihazlarınıza indirip kullanabilirsiniz.

Uygulamayı bilgisayar üzerinden kullanmak isterseniz aşağıdaki butona tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Mevcut ve aramıza yeni katılan öğrencilerimizin K12NET portalına erişim yapabilmek için ilk şifre KULLANICI ADI VE PAROLASI olarak T.C. kimlik numarası kullanmaları gerekmektedir.

K12NET VELİ PORTALI ERİŞİMİ

KULLANICI ADI : 11 HANELİ VELİ – TC KİMLİK NUMARASI