Seviye Batıkent Okulları, Atatürk ilkelerine bağlı; ulusal ve evrensel değerlere sahip, toplumsal sorumluluklarının bilincinde, bilimsel düşünen, öz güveni yüksek, yaratıcı ve üretken bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bu amaç doğrultusunda tüm personelimiz özenle seçilmektedir.

Seviye Batıkent Okulları, kurumun misyon ve vizyonunu benimseyerek, kendilerini geliştirebilecekleri, yaratıcı yönlerini ortaya koyabilecekleri ve en verimli şekilde çalışabilecekleri ortamı hazırlamak üzere faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bizimle çalışmak, Seviye Batıkent Okulları ailesine katılmak için güncel ilanlarımız kariyer.net  adresinde yayınlanmaktadır.

Ayrıca özgeçmişlerinizi batikent@seviye.k12.tr  adresine mail yoluyla iletebilirsiniz.