“Seviye Yayıncılık”, 1999 yılında Milli Eğitim Bakanlığı’nın müfredat programlarına ve ÖSYM’nin sınav sistemlerine tam uyumlu yayınlar üreterek yayıncılık sektörüne adım atmıştır. Yeni müfredatlara, eğitim sistemlerine ve sınav sistemlerine hızlı bir şekilde uyum sağlayan yayınlarımız yurdumuzun dört bir yanındaki resmi ve özel okullar, dershaneler, etüt ve halk eğitim merkezlerinde beğenilerek kullanılmaktadır.

Aynı tarihte Seviye Dergisi Dershaneleri eğitim-öğretim programlarına tüm Türkiye’de başlamıştır. Kendine özgün eğitim-öğretim uygulamalarına sahip olan Seviye Dergisi Dershaneleri “dinamik” bir yapıya sahip olup eğitim-öğretimdeki yenilikleri takip ederek gelişmektedir.

2008 yılında Özgün Şirketler Topluluğuna katılan Seviye Yayınları ve Dershaneleri kurumsal olarak güç kazanmış eğitim sektörünün temel taşı kurumlarından biri olmuştur.

Eğitim ve Yayıncılık alanında ki deneyimlerini Özel Okul alanına taşımayı hedef koyan topluluk 2013 yılında Yaşamkent Seviye Kolejini franchising modeli ile açmıştır. Eğitim – Öğretim faaliyetlerinde ki başarısını ilk açılan okulunda bir kez daha gösteren Seviye, marka model okulunu 2014 yılında Batıkent yerleşkesinde kurmuştur.