Kayıt Kabul

Anaokullarımıza; 36 ayını doldurmuş, yaş özelliklerine göre dil, sosyal ve duygusal gelişimini tamamlamış çocukların kaydı rehber öğretmenimizin yapacağı ön görüşme sonucuna göre kontenjan dahilinde alınır.

Anasınıflarımıza; 48 ayını doldurmuş, yaş özelliklerine göre dil, sosyal ve duygusal gelişimini tamamlamış çocukların kaydı rehber öğretmenimizin yapacağı ön görüşme sonucuna göre kontenjan dahilinde alınır.

İlkokullarımıza; rehber öğretmenimizin, sınıf öğretmenimizin ve okul yöneticimizin yapacağı ön görüşme sonucuna göre kontenjan dahilinde öğrenci alınır. İlkokul hazırlık sınıflarımızdan gelen öğrencilerimizin kayıtları belirlenen kayıt takvimine göre doğrudan alınır.

Ortaokullarımıza; rehber öğretmenimizin ve okul yöneticimizin yapacağı ön görüşme ve seviye belirleme sınavı sonucuna göre kontenjan dahilinde öğrenci alınır.

Anadolu Liselerimize; 9. Sınıfına ulusal sınav sonuçlarına göre veya okul sınavına göre, ara sınıflara ise okul sınavına göre kontenjan dahilinde öğrenci alınır.