Dans, müzik ve enstrüman kategorilerinde düzenleyeceğimiz heyecan dolu yetenek yarışmamız başlıyor!
Değerli öğrencilerimiz, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için adım atın, kendinize güvenin ve sahnedeki yerinizi alın çünkü biz size inanıyoruz!

Yarışma Şartları:

1. Katılım için isimlerinizi sınıf öğretmeninize yazdırın.
2. Dans yarışmasına katılacak öğrenciler kendi koreografilerini oluşturmalı ve yarışma esnasında buna uymalıdır.
3. Grup danslarında, bütün grup üyeleri tek bir koreografiye uyumlu bir şekilde dans etmek zorundadır.
4. Serbest dans stili değerlendirmeye tabi tutulmayacaktır.
5. Müzik yarışmasına katılacak öğrenciler seçtikleri şarkının sözlerini ezberinden okumalı ve bir müzik türü belirleyerek eserini sergilemelidir.
6. Dans-müzik yarışmasına tek, iki kişi veya grup olarak katılım sağlanabilir.
7. Ön eleme tarihi 12 Ocak 2024 tarihinde okul konferans salonunda gerçekleştirilecektir.
Yarışma tarihleri: 16 Ocak 2024 (ilkokul) ve 17 Ocak 2024 (ortaokul-lise) okul konferans salonunda gerçekleşecektir.
8. Derece alan öğrenciler, yıl sonu gösterisinde sahnede performans sergilemeye hak kazanacaktır.