Sayın Veliler, Sevgili Eğitimciler,

Ülkemizin geleceği ve güzel yarınların mimarları olan çocuklarımız, ülkemizi her alanda geliştirmek için eğitim hayatına atılacaklardır. Onların hedefi, bizlerin hedefi olacak ve yakalayacakları her başarı bizleri gururlandıracaktır.

Çocuklarımızın hedeflerine ulaşmasında onlara yardımcı olmak, velilerimizin çocuklarıyla ilgili heyecanlarını desteklemek amacıyla alanında yetkin ve deneyimli kadrosu ile Batıkent Seviye Koleji de 2014 – 2015 eğitim – öğretim yılında hizmetlerine başlamıştır.

Fiziki yapısı, teknolojik donanımı, sanat alanları, kütüphaneleri, spor salonları, yüzme havuzları, buz pateni pisti, ferah kampüsü ve benzeri zengin olanakları ile öğrencilerimizi hayata tam olarak hazırlayacak bir okul yaptık.

Büyük bir titizlikle ve planlanarak hazırlanan eğitim – öğretim programlarımız ile öğrencilerimizin başarısını en üst noktaya çıkaracağız.

Seviye Okulları, uzun yılların getirdiği bilgi ve deneyimlerin bir eseridir. 1979’dan itibaren eğitim sistemimizin her basamağında yer alan Özgün Şirketler Topluluğunun ülkemize kazandırdığı önemli bir değerdir.

Seviye Okullarında hedefimiz, öğrencilerimizi özgüveni gelişmiş, sanat ve bilim alanlarında en temel donanımlara sahip, akademik başarıya ulaşmış, kariyer hedeflerini yakalayan, iç disiplini oturmuş, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

Bu güzel eğitim yolculuğunda sizlerle olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum.

Saygılarımla

Fırat GÜNDOĞAN