TEOG GRUPLARINDA NELER YAPILIR

8. sınıf öğrencileri ile konular işleniş tarihinden önce bitirilir ve genel tekrarlar yapılır. TEOG sınavlarına hazırlık kapsamında branş öğretmenleriyle birlikte soru çözüm saatleri, eksik kazanımları tamamlamak amacıyla bire bir dersler yapılarak gerçekleştirilir.

Öğrencilerimiz ağustos ayının ortasında okula gelir ve 8. sınıf konularını önceden işlemeye başlar. Okullar açıldıktan sonra konu tekrarları ve deneme sınavları devam eder.

TEOG grubu için MEB haftalık ders çizelgesine ek olarak soru çözümü ve konu anlatımı için ek dersler verilir.

TEOG grubumuzda öğrencilerimiz MEB kitaplarını ve Seviye’nin tüm yayınlarını kullanır. Ayrıca öğrencilerimiz, öğretmenlerimizin kendi hazırladıkları testlerle de desteklenmektedir.