Sayın Velilerimiz;

Şirketler topluluğumuzun ilk firması olan Özgün Matbaacılık 1979 yılında faaliyetlerine başlamış ve 1981 yılında da Özgün Yayıncılık markasıyla eğitim yayıncılığı sektörüne girerek faaliyet alanını genişletmiştir. Daha sonra şirketler topluluğumuza çok sayıda eğitim yayını markasının katılımıyla okul öncesinden üniversiteye uzanan geniş bir eğitim yayıncılığı yelpazesine ulaşılmıştır.

Şirketler topluluğumuz, eğitim yayıncılığını Seviye Dergisi Dershaneleri markasıyla eğitim kurumlarına dönüştürmeyi başarmış ve bu başarısını Seviye Okullarıyla okul eğitimine taşımıştır.

Çağın, aklın ve bilimin ışığında eğitim – öğretim sürecine katkıda bulunan anlayışımız,eğitim sistemimizin mihenk taşlarından biri olmayı amaçlamıştır. Bu sürece katkıda bulunmak amacıyla 2013 – 2014 yılında franchising olarak Yaşamkent Seviye Koleji’nin kurulması sağlanmıştır. Seviye Kolejleri’nin marka modeli olarak 2014 – 2015 öğretim yılında  Seviye Batıkent Okulları kurulmuştur.  Seviye Batıkent Okulları yeni şubeleri ile eğitim-öğretime katkı sağlamaya devam etmektedir.

Seviye Okullarını kurarak eğitim-öğretim sürecine katkıda bulunan şirketler topluluğumuz,siz değerli eğitimcilerin ve velilerin destekleriyle amaçları doğrultusunda çalışmalarına dinamik bir şekilde devam edecek ve geleceğe emin adımlarla yürüyecektir.

Ünsal GÜNDOĞAN

Özgün Şirketler Topluluğu