Anaokulu Yabancı dil eğitimi

Anaokulu seviyesinde İngilizce öğretimimiz temel kelime ve yapı bilgisini kapsarken,

çocukların öğrenirken eğlenmesini hedeflemektedir. Kelime öğrenimlerini şarkılar, kart oyunları, sınıf içi yarışmalar ile destekleyerek kalıcılığını arttırmayı hedefliyoruz. Videolar ve sesli kitaplar ile hem dinleme hem de duyduklarını anlama yetilerini geliştiriyoruz. Öğretmenlerinin yardımı ile temel komutları anlayabilmeleri ve uygulayabilmeleri, anaokulunda İngilizce öğretiminin hedefleri arasında yer alıyor. Öğrencilerimizin kendilerini ve ailelerini tanıtırken, günlük hayatlarından bahsederken basit ama kullanışlı bir şekilde öğrendiklerini uygulayabilecek hale gelmeleri için dönem boyunca özgüvenlerini ve becerilerini destekliyoruz.