Birçok eğitimcinin yaşamın sihirli yılları olarak adlandırdığı ‘’Okul Öncesi Eğitim’’ dönemi aynı zamanda eğitime atılan en önemli adımdır. Batıkent Seviye Anaokulu olarak çocukluğun bu altın yıllarında ;

• Anaokulumuzda öğrencilerimiz yaparak ve yaşayarak öğrenirler.
  • Türkçe, matematik, dil programları ve okuma – yazmaya hazırlık çalışmaları ile ilkokul öncesi eğitim programlarının temeli oluşturulur.
  • Çocuklarımıza ileri teknoloji ile donatılmış sınıf ortamlarında eğitim verilerek onların akademik gelişimlerine destek verilir.
  • Yabancı dil çalışmaları, çocuklarımızın İngilizceyi severek öğrenmeleri için planlanır.
  • Sanat ve spor programları, çocuklarımızın okulda eğlenerek ve oyun oynayarak gelişim göstermeleri için titizlikle uygulanır.

Okulumuzda öğrencilerin yaşına göre Seviye Yayınları’nın okul öncesi yayınları kullanılmaktadır.

• Buki Öğreniyor (Türkiye’nin ilk online okul öncesi eğitim setidir)
  • Okul Öncesi Eğitim Dizisi Seti
  • “Bende Matematik Oynuyorum” Çalışma Kitapları