36 – 71 ay  arasındaki çocuklarımıza (İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin 11. maddesinin 6’ıncı bendinin b fıkrasında yer alan “Yaşça kayıt hakkını elde eden çocuklardan 66, 67 ve 68 aylık olanların velisinin vereceği dilekçe; 69, 70 ve 71 aylık olanlar ise ilkokula başlamaya hazır olmadıklarını belgeleyen sağlık raporu ile okul öncesi eğitime yönlendirilebilir veya kayıtlarını bir yıl erteleyebilir.” )   maddesi gereğince eğitim vermekteyiz.

Velilerimiz, öğrencileri sabah saat 08.00 itibariyle okulumuza bırakabilirler. Akşam da 18.30’da okulumuzdan alabilirler. Ders saatleri ise 08.30-17.30 arasındadır.

Okulumuzda sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere üç öğünümüz vardır.

Okulumuzda öğrencilerin yaşına göre Seviye Yayınları’nın okul öncesi yayınları kullanılmaktadır.